En vecka kvar att anmäla sig till Dialäsens Chefsdagar!

Möt ledarskapsexperten Mia Öhrström på Dialäsens Chefsdagar och lär dig allt om svåra samtal! Missa inte denna unika chans till inspiration och kunskap. Nu flyttas konferensen fram till 18-19 maj 2021 på grund av covid-19.

Kom och inspireras av föreläsare och experter. Möt kollegor från hela Sverige och delta i givande diskussioner. Nu öppnar anmälan för Dialäsens Chefsdagar som går av stapeln 18-19 maj 2021 i Stockholm. Ny föreläsare är Mia Öhrström , kompetenscoach och VD för företaget Kulan kompetens.

Konferensen genomförs med extra åtgärder, hänsyn och försiktighet på grund av covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Temat för årets Chefsdagar är ”Att leda och skapa förändring som håller på arbetsplatsen”. Ibland kommer förändring utifrån och tvingar oss att plötsligt hitta nya vägar – som under den pågående coronakrisen. Men förändring är också en förutsättning för utveckling – och förändringsarbete är en given del av vardagen som chef.

Anmäl dig här!

Dialäsens Chefsdagar är ett unikt tillfälle för nätverkande och inspiration!

Dialäsens och Svensk Njurmedicinsk Sjuksköterskeförenings nätverksträff Dialäsens Chefsdagar äger rum i Stockholm. Det är 19:e gången vi arrangerar detta möte som etablerats som ett ledande forum för chefer inom vård och omsorg. I år äger Chefsdagarna rum på Hotel Elite Palace i Stockholm.

PROGRAM 2021

TEMA: Ledarskap och förändring

Lär dig om den senaste motivationsforskningen och hållbart och inspirerande ledarskap

•Så leder du och skapar förändring som håller på arbetsplatsen

•Lär dig om den nya tidens ledarskap- tillitsbaserat ledarskap

•Svåra samtal- så hanterar du dem.

Workshop- bikupor med SNSF

Och mycket, mycket mer !

Anmäl dig här!

ANMÄL DIG SENAST 1 mars!

Karin Tenelius kommer berätta om nya tidens ledarskap

KARIN TENELIUS : Tillitsbaserat ledarskap- den nya tidens ledarskap

Karin Tenelius, VD och ledarskapstränare med 20 års erfarenhet av medarbetarstyrd verksamhet visar vägen för den nya tidens ledarskap. Karin fokuserar på hur man kan uppgradera ledarskapet från detaljstyrning till ett mer dynamiskt och målfokuserat ledarskap. Hon visar hur du med enkla medel kan locka fram kompetensen hos dina medarbetare ofta genom att ta ett steg tillbaka och ger dig konkreta verktyg till hur du kan bli en bättre ledare i praktiken.

Olof Röhlander är flerfaldigt prisbelönt talare .

OLOF RÖHLANDER : Så leder du och skapar förändring som håller

Olof Röhlander, en av Sveriges mest prisade föreläsareLicensierad Mental Tränare och före detta elitspelare i bordtennis. Han har i många år arbetat med människors mentala kapacitet, såväl privatpersoner, team och ledare. Han belönades både 2011 och 2015 med priset Årets Talare. År 2013 sände SVT en dokumentär om Röhlander och hans yrke som föreläsare, Talaren. Olof Röhlander kommer till Chefsdagarna för att tala om hållbart och inspirerande ledarskap i förändring.

Läs mer om Chefsdagarna här!

ANMÄL DIG SENAST 25 februari

Foto: Pontus Höök, Niklas Palmklint

HUVUDSPONSOR till Dialäsens Chefsdagar
Sponsor till Dialäsens Chefsdagar
SPONSOR till Dialäsens Chefsdagar