Kom och nätverka med kollegor och inspireras av experter på Dialäsens Chefsdagar 2022!

TV-profilen och psykologen Anna Bennich Karlstedt kommer till Dialäsens Chefsdagar 21-22 mars!

Lär dig tänka nytt! Lär dig hitta nya arbetssätt efter pandemins snabba digitaliseringsprocess. Möt relationsexperten och TV4-profilen Anna Bennich på Dialäsens Chefsdagar!

Kom och inspireras av föreläsare och experter. Möt kollegor från hela Sverige och delta i givande diskussioner. Nu öppnar anmälan för Dialäsens Chefsdagar som går av stapeln 7-8 juni 2022 i Stockholm. Temat för årets Chefsdagar är ”Framtidens vårdkompetens- i spåren av pandemin”.

Dialäsens och Svensk Njurmedicinsk Sjuksköterskeförenings nätverksträff äger rum i Stockholm. Det är nu 20:e gången vi arrangerar detta möte som etablerats som ett ledande forum för chefer inom vård och omsorg. I år äger Chefsdagarna rum på Hotel Elite Palace i Stockholm.

ANMÄL DIG HÄR

TEMA 2022

Lär dig hantera den nya tidens stress och skapa grunderna för ett attraktivt arbetsklimat

•Hitta nya arbetssätt efter pandemins snabba digitalisering

•Så kan du som chef styra den psykosociala arbetsmiljön genom relationsskapande insatser

•Hur kan digital undervisning skapa hälsoekonomi på din arbetsplats

•Att hantera svåra situationer och personer-praktisk workshop

Och mycket, mycket mer!

TV-profilen och psykologen Anna Bennich kommer till Chefsdagarna 2022!

Årets huvudtalare är Anna Bennich , leg psykolog, leg psykoterapeut, författare och utbildare inom stress, stresshantering, konflikthantering, ledarskap, relationer, arbetsmiljö och kommunikation. Även känd som psykolog i TV4:s ”Relationsakuten”. Anna kommer prata om hur vi kan hantera den nya arbetssituation som uppstått på grund av pandemin. Covid-19 har ställt nya krav på flexibilitet hos medarbetarna och flera regioner har påbörjat en digital omställning av njursjukvården. Vilka är de nya situationer och behov som har uppstått på arbetsplatsen efter pandemin? Utsätts vi för mer eller annorlunda stress? Vad gör vi om vi hamnat i en tystnadskultur med kränkande beteenden? Anna kommer bland annat ta upp hur vi reagerar i kriser som en pandemi innebär och vilka utmaningar vi ställs inför. Anna går igenom vilka processer som kan sättas igång och hur kan vi bearbeta dem för att skapa en arbetsplats som är redo för framtiden.

LÄS MER OM CHEFSDAGARNA 2022

Bild från Chefsdagarna 2019.

Vad är Chefsdagarna?

Sjuksköterskor med chefsansvar eller arbetsledande funktion inom njurmedicin i Sverige, med medlemskap i Svensk Njurmedicinsk Sjuksköterske­förening är välkomna att delta vid
Dialäsens Chefsdagar©. 

Sedan 2002 har chefer inom njursjukvården samlats för att tillsammans utbyta erfarenheter och få nya kunskaper för att leda vården framåt.  Vi bjuder på föreläsningar av välrenommerade experter inom ledarskapsområdet och liksom i fjol uppskattade workshops. Dagarna varvas med föreläsningar, livliga diskussioner, ledarskapscoachning och inte minst tid för reflektion och utbyte med dina chefskollegor från hela landet.

Lyssna på andra inom transplantation- och njursjukvården som berättar personligt om sina egna dilemman, metoder, misslyckanden och framgångar i att hantera förändringsprocesser. Ledande experter ger dig konkreta verktyg för en bättre chefsvardag.

ANMÄL DIG HÄR!

INFORMATION:

Dialäsens Chefsdagar äger rum 7-8 juni 2022 på Hotel Elite Palce.

DELTAGARAVGIFT: 6 195 kr. I deltagaravgiften ingår boende, föreläsningar, fika, lunch, middag, konferenspaket samt frukost. Betalning sker mot faktura.

PLATS: Hotel Elite Palace är ett nyrenoverat hotell med fräscha moderna konferenslokaler och ligger i gemytliga Vasastaden ett stenkast från restauranger, kafeér och barer. Flygbussen stannar utanför dörren och nya Karolinska ligger alldeles intill. Det går enkelt att ta sig till hotellet med tunnelbana.

Mysig lobby i Hotel Elite Palace. Prisbelönta bartenders bjuder på spännande drinkar i baren.

Missa inte chansen att träffa kollegor från hela Sverige och skaffa dig ny kompetens inom området njurmedicin.

ANMÄL DIG HÄR