Linda Afsenius kommer till Dialäsens Chefsdagar- förlängd anmälningstid!

SNSF:s ordförande Linda Afsenius kommer till Dialäsens Chefsdagar!För dig som glömt att anmäla dig har vi förlängt anmälningstiden till 1 maj.Kom och inspireras av föreläsare och experter. Möt kollegor från hela Sverige och delta i givande diskussioner på Dialäsens Chefsdagar 7-8 juni.

Linda Afsenius, ordförande i SNSF komma välkomna er och berätta vad som står på agendan. SNSF blir också representerat av de välkända styrelsemedlemmarna Magdalena Ivarsson och Anki Ryman. SNSF håller i en workshop som brukar vara mycket uppskattad.

Hantera  nya tidens stress  

Årets huvudtalare är Anna Bennich, leg psykolog, leg psykoterapeut, författare och utbildare inom stress, stresshantering, konflikthantering, ledarskap, relationer, arbetsmiljö och kommunikation. Även känd som psykolog i TV4:s ”Relationsakuten”. Anna kommer prata om hur vi kan hantera den nya arbetssituation som uppstått på grund av pandemin. Covid-19 har ställt nya krav på flexibilitet hos medarbetarna och flera regioner har påbörjat en digital omställning av njursjukvården. Vilka är de nya situationer och behov som har uppstått på arbetsplatsen efter pandemin? Utsätts vi för mer eller annorlunda stress?

Mer på agendan 

På schemat finns också Johan Berger som är specialist på ledarskapsutveckling inom medicin- och sjukvård. SNSF finns på plats och håller i den årets workshop. Även psykolog Mattias Klawitter kommer ge en workshop.

Läs mer här

Anmäl dig på dialasen.com.

Av Ulrika Efthamre

Foto Hejdenberg