DIALÄSENS CHEFSDAGAR 2024

 

Möt Årets Talare på Dialäsens Chefsdagar 2024!

Stockholm 19-20 november

Kom och inspireras av dina chefskollegor och experter inom ledarskap och arbetsmiljö! Sista anmälningsdatum 27 augusti 2024! 

 Anmäl dig här  

Årets huvudföreläsare : Olof Röhlander

EXTRA !!!  Digital workshop med Olof Röhlander- på köpet

 

SNSF och Dialäsen välkomnar dig till nätverkande och bikupor

SNSF:s styrelse och Dialäsen välkomnar alla medlemmar till Dialäsens Chefsdagar 2024.  

Tema: Hållbart ledarskap 

Ny teknik, nya sparkrav och arbetsplatser som förändras. Hur stärker man sitt ledarskap i denna föränderlighet? Hur blir jag en bra ledare som kan ta med mitt team in i framtiden? Vilka kompetensfaktorer behövs? Hur kan jag motivera och kommunicera ny kunskap och erfarenheter med mina medarbetare? 

•Motivera- lär dig det senaste om motivationsforskningen 

•Självledarskap- så skapar du ett hållbart ledarskap 

•Att bygga ett välfungerande team och få alla att dra åt samma håll 

•Vilken kompetens behöver jag för framtiden? 

•Att ge och ta feedback på ännu bättre sätt 

•Workshop med SNSF

Och mycket, mycket mer!

Program Chefsdagar 2024

 

Möt föreläsarna!

 Hållbar motivation i förändring – när alla bitar stämmer”
Olof Röhlander är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare inom kommunikation,ledarskap och teambuilding. Olof Röhlander  har inspirerat tusentals med sina böcker och föreläsningar. Känd från Sommarprat och Vinterprat i Sveriges Radio. Olof föreläste på Dialäsens digitala konferens för några år sedan och är tillbaka på allmän förfrågan.  I år fokuserar Olof på ämnet hållbarhet och  motivation. Han kommer tala om hur du navigerar genom livets utmaningar med en klar målbild.  Hur man skapar och upprätthåller motivationen samt hur du kan utveckla personligt ledarskap och bli din egen bästa vän.
EXTRA !!!Alla deltagare får en digital workshop  på köpet!
 ”Självledarskap- stärk din förmåga att hantera arbetslivet”
Karin Otterbjörk jobbar sedan drygt 10 år med att utveckla medarbetare, ledare och grupper för att de ska kunna palla trycket i dagens arbetsliv. Sedan i januari kan hon även lägga till titeln författare till hennes andra titlar som föreläsare, workshopsledare och utbildare. I januari släpptes hennes bok ”Palla trycket, Leda sig själv och andra till ett hållbart självledarskap”. Det ställs allt högre krav på eget ansvar och proaktivtet i vårt snabbföränderliga och osäkra komplexa arbetsliv. Självledarskap är en grundläggande framgångsfaktor för alla organisationer. Oavsett roll behöver du förstå dig själv och leda dig själv i de sammanhang du verkar inom. Ett väl utvecklat självledarskap skapar förutsättningar förr ett hållbart arbetsliv. Är du ledare är ett starkt självledarskap även en förutsättning för att leda andra. Karin kommer guida dig faktorerna som på sikt kan göra dig mer hållbar som ledare.

”Hur ger jag feedback på bästa sätt?
Mattias Klawitter, leg. psykolog med inriktning mot arbetsmiljöfrågor och konflikthantering. Det är inte ovanligt att det förekommer lite missnöje i vård- och sjukvården, eftersom arbetsgrupperna är beroende av varandra. Att som chef skapa en god arbetsplats är ett av chefsskapets allra viktigaste uppdrag. Men hur ger man feedback utan att skapa konflikt och låsta positioner?  I denna kombinerade föreläsning/ workshop kommer du att lära dig hur du kan ge feedback på ett konstruktivt sätt som resulterar i stärkt sammanhållning och ökad teamkänsla. Föreläsning som varvas med praktiska övningar.
 Anmäl dig här  

GALLERI:

Snsf:s bikupor är en populär programpunkt!

Missa inte möjligheten att nätverka med kollegor från hela Sverige!

I fjol lyssnade vi ledarskapsexperten Elizabeth Kuylenstierna.

Missa inte möjligheten att få ny kunskap och information!

 

INFORMATION:

Dialäsens Chefsdagar 2024 äger rum på anrika Piperska Muren.  

Konferensen hålls i Ordenssalen på Piperska Muren.

 

DELTAGARAVGIFT

6 395 kr. I deltagaravgiften ingår boende, föreläsningar, fika, lunch, middag, konferenspaket samt frukost. Betalning sker mot faktura. Anmälan är bindande- men byte av deltagare går bra.

PLATS: 

Piperska Muren i Stockholm är  en anrik konferenslokal på Kungsholmen i Stockholm  ett stenkast från restauranger, kaféer och barer. Övernattning och middag sker på Clarion Hotel Amaranten som ligger intill. Det går enkelt att ta sig till hotellet med tunnelbana och från Flygbussar eller tåg från Centralstationen är det 5-10 minuters promenad.  T-bana och bussar stannar runt hörnan. Middag intas på hotellets restaurang.

 Anmäl dig här  
Övernattning sker på Clarion Hotel Amaranten intill Piperska Muren. 

 

HUVUDSPONSOR:

Fresenius Medical Care är världens ledande leverantör av dialysprodukter och tjänster. Vi tar hand om människor med kroniskt njursvikt, av vilka cirka 3,7 miljoner världen över är beroende av dialysbehandling.

SPONSORER:

Ett it-system för vården måste fungera väl både för patienter och personal. itACiH arbetar därför samtidigt med bägge sidor för att kunna erbjuda lösningar som är smidiga för både patient och personal.


Transcutan utvecklar och marknadsför nästa generations accessteknologilösning samt säljer och marknadsför antimikrobiella låslösningar.


Baxter Medical  I vårt arbete för att förändra och förbättra njursjukvården vill vi arbeta tillsammans med dig för att uppnå bättre resultat för dina patienter när de genomgår de olika behandlingsalternativen. Vi vill erbjuda högsta möjliga standard och bästa möjliga tillgång till vård.

CSL Vifor är ett globalt läkemedelsföretag som strävar efter att bli världsledande inom behandling av järnbrist och njursjukdomar. Vårt mål är att kunna hjälpa patienter med allvarliga, kroniska och sällsynta sjukdomar att leva bättre och friskare liv.

 

MEDARRANGÖR:

 

Svensk Njurmedicinsk Sjuksöterskeförening är rikstäckande och inkluderar medlemmar från alla delar av den njurmedicinska vården.

Om Dialäsens Chefsdagar

Sjuksköterskor med chefsansvar eller arbetsledande funktion inom njurmedicin i Sverige, med medlemskap i Svensk Njurmedicinsk Sjuksköterske­förening är välkomna att delta vid Dialäsens Chefsdagar©. 

Sedan 2002 har chefer inom njursjukvården samlats för att tillsammans utbyta erfarenheter och få nya kunskaper för att leda vården framåt.  Vi bjuder på föreläsningar av välrenommerade experter inom  ledarskapsområdet och liksom i fjol uppskattade workshops. Dagarna varvas med föreläsningar, livliga diskussioner, ledarskapscoachning och inte minst tid för reflektion och utbyte med dina chefskollegor från hela landet.

Lyssna på andra inom transplantation- och njursjukvården som berättar personligt om sina egna dilemman, metoder, misslyckanden och framgångar i att hantera förändringsprocesser. Ledande experter ger dig konkreta verktyg för en bättre chefsvardag.

Tidningen Dialäsen är arrangör av dagarna i samråd med Svensk Njurmedicinsk Sjuksköterskeförening. Programjusteringar kan komma att ske. Moms tillkommer. Anmälan är bindande – men ersättare av deltagare går bra. 

Vid förändringar av FHM:s riktlinjer kan konferensen komma att ställas in, flyttas eller ske digitalt. Vid för få anmälningar kan konferensen komma att ställas in. Eventuell betald avgift återbetalas då.

Anmälan är bindande- men ersättare av deltagare går bra.

Missa inte chansen att vara med! Få inspiration och kunskap samt nätverka med kollegor från hela Sverige!

Anmäl dig här!