Möt Årets Talare på Dialäsens Chefsdagar 2023!

Välkommen till Dialäsens Chefsdagar!

Stockholm 14-15 november 2023

Kom och inspireras av dina chefskollegor och experter inom ledarskap och arbetsmiljöSista anmälningsdatum 20 augusti 2023!

Anmäl dig här!

Årets huvudföreläsare : Elizabeth Kuylenstierna

 

Elizabeth Kuylenstierna är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare inom kommunikation, ledarskap och teambuilding. Hon är dessutom ledarskapskonsult, medlare, terapeut, coach, författare, Elizabeth blev känd för hela svenska folket med boken ”Good enough” som blivit en storsäljare såväl i Sverige som internationellt. 2019 utsågs hon till Årets Talare.

Våga förändring

Förändring är det nya konstanta tillståndet, sägs det. Världen snurrar allt fortare och vi med den. Men hur får man personalen med i förändringsprocessen, en resa där alla måste vara delaktiga och bidra med sina resurser och engagemang? Vad ska man göra med de traditionella som sätter sej på tvären? Hur får man alla att förstå den nya riktningen och att dra åt samma håll? I den här föreläsningen får vi följa med i förändringsprocessens alla faser, höra om fallgropar och vanliga misstag, anekdoter och igenkännande dråpliga situationer från Elizabeths arbete med verksamheter i förändring. Vi får veta hur man bör göra och helst inte göra.  

                    SNSF välkomnar dig till nätverkande och bikupor

SNSF:s styrelse och Dialäsen välkomnar alla medlemmar till Dialäsens Chefsdagar 2023. I fjol mötte vi  Anki Ryman, Linda Afsenius, Magdalena Ivarsson och Cecilia Lindmark. Katarina Bäckström är ej med på bilden.

 

TEMA 2023 : Kompetens och ledarskap i ett arbetsliv i förändring

Sjukvårdens vardag är full av utmaningar och många drabbas av stressrelaterad ohälsa. Ny teknik och ett arbetsliv i ständig förändring ställer nya krav på medarbetare och chefer i vården.  Dialäsens Chefsdagar kommer ta upp aktuella ämnen som:

-Hur stärker man vårdkompetensen i ett arbetsliv som ständigt förändras?

-Vilka är de viktiga kompetensfaktorerna för framtidens sjukvård?

-Utbildningens betydelse för att skapa kompetens.

-Hur kan utbildning hantera digitaliseringen av njursjukvården?

-Hur skapar man sammanhållning och teamkänsla i förändring?

-Att hantera motstånd mot förändring.

Och mycket, mycket mer!

Missa inte möjligheten att nätverka med kollegor från hela Sverige!

 

INFORMATION:

Dialäsens Chefsdagar 2023 äger rum på anrika Piperska Muren. Konferensen hålls i Ordenssalen på Piperska Muren.

 

DELTAGARAVGIFT:

6 395 kr. I deltagaravgiften ingår boende, föreläsningar, fika, lunch, middag, konferenspaket samt frukost. Betalning sker mot faktura. 

PLATS: 

Piperska Muren i Stockholm är  en anrik konferenslokal på Kungsholmen i Stockholm  ett stenkast från restauranger, kaféer och barer. Övernattning och middag sker på Clarion Hotel Amaranten som ligger intill. Det går enkelt att ta sig till hotellet med tunnelbana och från Flygbussar eller tåg från Centralstationen är det 5-10 minuters promenad.  T-bana och bussar stannar runt hörnan. Middag intas på världsberömde kocken Marcus Samuelssons restaurang, Kitchen and table, i hotellet.

Övernattning sker på Clarion Hotel Amaranten intill Piperska Muren. 
Middag intas på  Marcus Samuelssons krog Kitchen and table!

 

HUVUDSPONSOR:

Fresenius Medical Care är världens ledande leverantör av dialysprodukter och tjänster. Vi tar hand om människor med kroniskt njursvikt, av vilka cirka 3,7 miljoner världen över är beroende av dialysbehandling.

SPONSORER:

Ett it-system för vården måste fungera väl både för patienter och personal. itACiH arbetar därför samtidigt med bägge sidor för att kunna erbjuda lösningar som är smidiga för både patient och personal.
Transcutan utvecklar och marknadsför nästa generations accessteknologilösning samt säljer och marknadsför antimikrobiella låslösningar.
B.Braun är en ledande distributör på sjukvårdsmarknaden. Vi producerar och säljer produkter för användning inom området för medicinsk teknik.

 

MEDARRANGÖR:

Svensk Njurmedicinsk Sjusköterskeförening är rikstäckande och inkluderar medlemmar från alla delar av den njurmedicinska vården.

Om Dialäsens Chefsdagar

Sjuksköterskor med chefsansvar eller arbetsledande funktion inom njurmedicin i Sverige, med medlemskap i Svensk Njurmedicinsk Sjuksköterske­förening är välkomna att delta vid Dialäsens Chefsdagar©. 

Sedan 2002 har chefer inom njursjukvården samlats för att tillsammans utbyta erfarenheter och få nya kunskaper för att leda vården framåt.  Vi bjuder på föreläsningar av välrenommerade experter inom  ledarskapsområdet och liksom i fjol uppskattade workshops. Dagarna varvas med föreläsningar, livliga diskussioner, ledarskapscoachning och inte minst tid för reflektion och utbyte med dina chefskollegor från hela landet.

Lyssna på andra inom transplantation- och njursjukvården som berättar personligt om sina egna dilemman, metoder, misslyckanden och framgångar i att hantera förändringsprocesser. Ledande experter ger dig konkreta verktyg för en bättre chefsvardag. Tidningen Dialäsen är arrangör av dagarna i samråd med Svensk Njurmedicinsk Sjuksköterskeförening. Programjusteringar kan komma att ske. Moms tillkommer. Anmälan är bindande – men ersättare av deltagare går bra.

Vid förändringar av FHM:s riktlinjer kan konferensen komma att ställas in, flyttas eller ske digitalt. Vid för få anmälningar kan konferensen komma att ställas in. Eventuell betald avgift återbetalas då.

Missa inte chansen att vara med! Få inspiration och kunskap samt nätverka med kollegor från hela Sverige!

Anmäl dig här!